Home

Welkom bij Mani Cura Pedicure en Nagelstyling
Voor uw pedicure- & manicure zorg.

Mijn naam is Esmeralda Fiorelli. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en nagelstyliste en oprichter van Mani Cura Pedicure en Nagelstyling.
Als medisch pedicure ben ik opgeleid om voeten met medische kwalen zoals eelt, kloven, likdoorns, ingegroeide nagels, schimmelnagels en dergelijke te behandelen.

Diabetes en reuma
De voeten van bijvoorbeeld diabetische en reumatische patiënten kunnen zeer kwetsbaar zijn en een klein letsel kan al grote gevolgen hebben. Extra aandacht voor de voeten is dan erg belangrijk. Daarom is het verstandig om bij klachten of problemen, hoe klein ook, uw voeten te laten nakijken en indien nodig behandelen. Wanneer u Diabetes Mellitus of Reumatische Artritis hebt, kunt u, afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar, een tegemoetkoming in de behandelkosten krijgen.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Professionele hand- en voetverzorging
  • Diabetes Mellitus
  • Reumatoïde Artritis
  • Oudere, spastische en verwaarloosde voet
  • Oncologische voet
  • Eelt, kloven, likdoorns en ingroeiende nagels
  • Nagelbeugels / Orthesiologie / Nagelreparaties
  • Gelpolish voor hand en voet
  • Versteviging van de natuurlijke nagels
  • Spa behandelingen

HONK
Mani Cura Pedicure & Nagelstyling werkt samen met Ketenzorg HONK
(Huisartsenorganisatie Noord-Kennemerland).
HONK zorgt ervoor dat patiënten met een chronische aandoening, in dit geval Diabetes Mellitus, de meest optimale zorg ontvangen. De begeleiding die u van HONK krijgt is gericht op het verlagen van de risico’s die u loopt op complicaties, het verminderen van uw klachten en het voorkomen dat uw ziekte verergert.

Branche
Mani Cura Pedicure & Nagelstyling is geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCert en is tevens aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van de beste voetzorg. Kijkt u voor meer informatie op www.provoet.nl.

Praktijk
De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.
Naast behandeling zijn in de praktijk diverse hand, nagel- en voetverzorgingsproducten verkrijgbaar.
Er wordt alleen gewerkt met EU goedgekeurde producten van hoogstaande kwaliteit.
Ik nodig u graag uit om verder te kijken op deze site, zodat u kunt zien welke mogelijkheden er voor u persoonlijk zijn. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze website.

Zorg goed voor uw handen en voeten,
dan zorgen zij goed voor u